JohannaAveborn

Presentation

URL:    http://jjohannaaveborn.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-03-18 17:40
Senast inloggad:    2014-01-09 22:40
Bloggtitel:    JohannaAveborn
Förnamn:    johanna
Efternamn:    aveborn
Län:    Södermanlands län
Kommun:    Eskilstuna
Ort:   
Intressen:   

Hej på er ! Jag heter som sagt Johanna Aveborn och är en glad 13årig tjej som älskar att spela handboll, vara med mina fina vänner, min underbara pojkvän, shoppa osv osv..


Lite om mitt liv är väl att jag föddes i Stockholm och när jag var 2 år så skiljde sig mina föräldrar och jag, min syster och mamma bodde kvar i Stockholm medans pappa min flyttade hit till Eskilstuna. När jag var nio så flyttade jag och syster hit till Pappa i Eskilstuna och nu bor vi här nästan fyra år senare. Jag saknar Stockholm väldigt mycket, Huddinge där jag bodde. Men jag har så många här i Eskilstuna som betyder så mycket så jag har det bra här också. Så nu bor jag altså här i den lilla staden med min syster, pappa och låtsas mamma. Jag har också börjat med handboll sen jag flyttade hit och det är nu en av dem sakerna jag brinner stort för. 


Men iallafall, hoppas att ni gillar min blogg och fortsätter följa den ! 


Pussohej Lite om mig


Jag är en tjej på fjorton år som lever mitt liv i Eskilstuna. Jag bloggar om allt från mode inspiration, massor med handboll eftersom att mycket av min tid går till det även mitt dagliga liv med alla härliga människor i mitt liv. Love♥

Frågan är din svaret är mitt

28 besvarade frågor

Mina senaste inlägg

Bloggar jag läser

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ JohannaAveborn med Blogkeen
Följ JohannaAveborn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se